Kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam

Nyomtatás

A kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam OKJ száma: 31 522 02 0100 31 02

A kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam elvégzésével a 2/óra tömegáramot (290 kW teljesítményt) meg nem haladó teljesítményű kazánok üzemelteltetésére, kezelésére és felügyeletére lesz jogosult a végzett hallgató. A kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam végzett hallgatója a kazánrendszer leállításának, beindításának folyamatát, kisebb javítását és a tisztítási munkákat elvégezni.

A kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam moduljai

  • 0110-06 Általános gépészeti munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi feladatok
  • 0184-06 Ipari olaj- és gáztüzelő berendezés működtetése
  • 0192-06 Kisteljesítményű kazán fűtő (max. 2 tonna) feladatok

A kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam beiskolázási feltételei

Nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított iskolai végzettség és egészségügyi alkalmasság nálkül nem kezdhető el a kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam.

A kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam tanulmányi ideje

2 hónap. Heti 2 nap délutánonként 14:30-tól 18:30-ig.

A kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam indítási ideje 2011 október.

Tandíjkedvezmény

Gazdálkodó szervezetek számára

A kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam díja a szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról szóló 2003. évi LXXXVI. törvény szerint adócsökkentő tényező. Elszámolásához teljes körű segítséget nyújtunk. Így válalatuk alkalmazottai kedvezményes áron képezhetik tovább magukat a kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam segítségével.

Magánszemélyek számára

10% -os tandíjkedvezmény azoknak, akik a kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam kezdetekor egy összegben befizetik a tanfolyami díjat.

Lehetőség van a kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam elvégzésére kamatmentes részletfizetés segítségével is. Így Önnek sem kell lemondania a kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam nyújtotta lehetőségekről.

A kedvezményekről további információk olvashatóak a kedvezmények oldalunkon.

Ha nem biztos benne, hogy az kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam magának való, olvassa el az alábbi tanfolyamok ismertetőjét is: